Szeptember 13-án útjára indul Bizniszvitamin című rendezvénysorozatunk.

A székelyudvarhelyi vállalkozói inkubátorház – a Romániai Magyar Közgazdász Társaság engedélyével és partnerségével – ennek apropóján indít egy hiánypótló rendezvénysorozatot, amelynek célja az udvarhelyszéki vállalkozói szféra szakmai tudásának fejlesztése, és szinergia hálójának megerősítése.

A Bizniszvitamin egy kora reggeli esemény, amelyre szeretettel várjuk az olyan embereket, akiknek fontos a folyamatos fejlődés, szeretnek korán kelni, és szívesen építenek kapcsolatokat egy finom kávé mellett.

A Forbes magazin minden évben összeállít egy listát a nagy cégvezetőkről, és azoknak szokásairól: 500 sikeres és befutott cégvezető közül szinte mindegyik hajnali 3:30 és 6:30 között kel, és igyekszik kihasználni a nap ezen részét.

Érdekes és hasznos témákkal készülünk, amelyet végigkísér a kávé illata és a friss croissant íze. Eseményünk szakmai részére gyakorlati tudással rendelkező szakembereket hívunk meg, akik az adott szakterületet napi rendszerességgel űzik.

Tehát, ha szeretne fejlődni, kapcsolatokat építeni, és hasznosan eltölteni az időt, már a nap első óráiban, akkor szeretettel várjuk minden hónap második szerdáján reggel 8 és 9 óra között a székelyudvarhelyi inkubátorházba.

Az első körben hét alkalmas rendezvény – melyet a Communitas Alapítvány támogat – nyitóelőadását szeptember 13-án, szerdán tartjuk, ahol a helyi, és megyei tanács, valamint az udvarhelyi cégek képviselőivel beszélgetünk a közbeszerzések folyamatáról.

Vitamindús reggeli mellett beszélgetünk a közbeszerzések folyamatáról a helyi, és megyei tanács, valamint az udvarhelyi cégek képviselőjével: a megyei tanács részéről Bíró Barna Botond alelnök, a székelyudvarhelyi önkormányzattól Jakab Attila városmenedzser, míg az UKKSZ részéről Györgyei Szabó Magdolna szólal fel.

A Maradjon itthon a pénzünk – hogyan értesüljenek az inkubátorház lakói a közbeszerzésekről? címet viselő előadáson – amely ugyan az inkubátorház lakóit célozza meg, de ez semmiképp nem kizáró jellegű – várjuk az érdeklődők jelentkezését az info@hbcenter.ro e-mail címen, avagy a 0366–567 941-es telefonszámon.

A megadott elérhetőségeken regisztrálni a tervezett, 25 fős létszámhatár eléréséig lehet.

 

Harghita Business Center