Januárban közös projektet indítottunk a Civitas Alapítvány a Polgári Társadalomért civil szervezettel, amelynek célja, hogy munkanélkülieknek kínálunk szakács- és pincérképzést, ugyanakkor a résztvevőknek igyekszünk segíteni az elhelyezkedésben is.

A képzés időtartama 720 óra, ebből 240 óra elmélet és 480 gyakorlat. A képzést elvégzők az Országos Képesítési Hatóság (ANC) által elismert oklevelet kapnak.

A résztvevőknek naponta ebédet biztosítunk, valamint megtérítjük a képzésekre való utazásuk költségeit.

Mindemellett a jelenlét függvényében ösztöndíjat is kapnak, melynek teljes összege 3600 lej.

És még egy jó hírünk az, hogy segítünk az elhelyezkedésben is: tanácsadó és állásközvetítő szolgáltatásaink által állunk a képzéseken résztvevők rendelkezésére!

Részvételi feltételek: 30 évet betöltött munkanélküli vagy inaktív személyek jelentkezhetnek (olyanok, akiknek nincsen bevallott jövedelmük).

Vállalkozói kompetenciafejlesztés HBC-módra

Ugyanebben a projektben vállaltuk, szervezünk egy vállalkozói kompetenciákat fejlesztő képzést is.

A 40 órás intenzív foglalkozás során betekintést nyerhetsz a vállalkozások világába. Megtanulhatod azt, hogy a sikeres vállalkozók nem születési adottságként váltak sikeressé. Rájöhetsz arra, hogy ami közös bennük az erős vágy az elképzeléseik megvalósítására és ezért hajlandók keményen megdolgozni.

Minden ehhez szükséges ismeret elsajátítható, a személyes készségek és képességek fejleszthetők.

A részvételi feltételek változatlanok (30 évet betöltött munkanélküli vagy inaktív személy), ugyanakkor vállalniuk kell, hogy (a segítségünkkel) bejegyeznek egy egyéni vállalkozást.

Érdeklődni a 0742–137 782 (Mihály István) és a 0266–218 481-es (Civitas Alapítvány) telefonszámokon, hétköznap 10-16 órák között lehet.