Frissítés 2023.12.12: Erre az eseményre minden hely betelt.

Az álhírek kifejezéssel mostanában sokat foglalkoznak a hírekben, a közösségi médiában és a mindennapi beszélgetésekben. Bár lehet, hogy hallott már az álhírekről, nem biztos, hogy pontosan tudja, mi is ez, hogyan néz ki, vagy mire hat.

Az álhírek beazonosítása nem könnyű feladat, néha még a szakértők is küzdenek a valódi és a hamis információk megkülönböztetésével. Éppen ezért elengedhetetlen, hogy megtanuljuk feltenni a helyes kérdéseket, és ez a jövőben csak egyre fontosabb lesz.

Első lépésként ajánljuk december 14-i Business&Wine eseményünket, ahol az előadást követően all inclusive étel- és italfogyasztással várunk, hogy legyen időnk jól átbeszélni a felmerült gondolatokat.

Meghívott előadónk dr. Kádár Magor, aki a Babeș-Bolyai Tudományegyetem Kommunikáció, Közkapcsolatok és Reklám Intézetének oktatója. Tevékenységi területe a kommunikációs stratégiák, első sorban a település- és szervezetmárkázás. Három kommunikációs kézikönyv szerzője, közreműködött több település, fesztivál és közéleti szereplő arculatépítésében.

Az esemény időpontja: 2023. 12. 14 – csütörtök, 18:30
Helyszíne: a központi VEKKER kávézó (Városháza tér 1. szám)

Mit fogyasztunk?

  • korlátlan bor
         – Bock Portagéza (vörös, portugieser)
         – Dubicz Zsizsi (fehér, gyöngyözőbor)
         – Frittman (fehér, Irsai Olivér)
  • korlátlan víz
  • korlátlan szendvics (sonkás croissant, szalámis croissant, kovászos kenyeres)
  • korlátlan Fresh Juice almalé