Frissítés – 2023.01.05: erre az eseményre minden hely betelt.

Mindegy, mennyi ideje vagy menedzser vagy mennyi ember dolgozik neked, a statisztikák azt mutatják, valószínűleg nem hozod ki a legtöbbet belőlük. Nem azért, mert nem lennél képes rá: nem mondta el neked senki, hogy pontosan mit tegyél, amikor saját magad mellett már mások teljesítményéért is felelsz.

Éppen ezért ajánljuk neked a Hogyan legyél eredményes menedzser? – 4 menedzseri eszköz, amit holnaptól elkezdhetsz használni című workshopot, amit január 18-án szervezünk a HBC-ben: az Onlife alapítói sallangok és mellébeszélés nélkül készítenek fel a mindennapi vezetői feladataidra. Berze Márton és Ungvári Péter a nyolcórás program ideje alatt mindenfajta ködösítés nélkül feltárják azt a négy viselkedést és eszközt, amellyel már másnaptól boldogulni tudsz – dolgozz bármilyen méretű cégben, iparágban, a legalacsonyabb vagy legmagasabb pozícióban.

A workshop NEM rakétatudomány, nem kell hozzá szervezetpszichológiai diploma. Olyan apró viselkedéseket és eszközöket kapsz, amelyekről elsőre azt gondolod: „Ennyire egyszerű? Tényleg ettől várom a nagy változást?”. Aztán pár héttel később elkezded észrevenni, hogy konfliktusok oldódnak meg, olyan információk jutnak el hozzád, amit korábban eltitkoltak előled, sikerülnek a bevezetett változások, és nem lesz gyomorgörcsöd minden meeting előtt. Néhány hónappal később el sem tudod képzelni, hogy hogyan vezethettél másképp azelőtt.

A srácok egyébként nem maguk találták ki ezt a programot, a világ egyik legjobb menedzsmenttanácsadó-cégével, az egyesült államokbeli Manager Tools-szal szerződtek, hogy elhozzák az egész magyar nyelvterületre ezt a tudást. A workshop alapjául szolgáló 6 hónapos Eredményes Menedzser Program a Manager Tools mérhető, tesztelt, bizonyítottan működő módszertanára és e-learning kurzusaira épül. Te pedig most megkaphatod ennek a programnak a sűrített változatát, tulajdonképpen a program esszenciáját.

Mit mondanak azok, akik már elvégezték?

„Gyakorlatias, megoldásorientált, jól használható vezetői eszközöket kaptam. Egyéb menedzsment anyagokat, könyveket olvasva, gyakran volt az az érzésem, hogy „jó-jó, de mit csináljak HOLNAP másképp?”

Na ez a program pont erre ad választ és ennek köszönhetően sokkal magabiztosabban tudok reagálni új/nehéz/fontos helyzetekben, mert vannak kipróbált eszközeim, tudom hogy mikor, miért és pontosan hogyan használjam (vagy ne használjam) az adott vezetői eszközt.

Nagyon tetszik, hogy a valóságból indultok ki és nem egy ideális világot próbáltok a valóságra erőltetni. Időnként pedig, ha azt láttam, hogy már korábban is pont azt csináltam amit javasoltok, jó érzés volt látni, hogy szakmailag megalapozott, ahogy vezettem a csapatom.”Pék Zsolt, az Aegon online értékesítési és digitális transzformációs vezetője.

Az eredményesség csak rajtad múlik

Lehet, hogy nem elég eredményes és hatékony a csapatod. Az is lehet, hogy a csapatodban a fluktuáció az egekben, vagy a csapatmorál van romokban. Vagy netalán rossz emberekre mondasz igent az állásinterjún, akik ezután gyorsan csalódást okoznak és még gyorsabban mondanak fel. Állandó emberhiánnyal küzdesz, a legjobb kollégáid túlterheltek, a kiégés jeleit mutatják és a felmondás küszöbén állnak.

Az is lehet, hogy nagyjából rendben vannak a dolgok, de úgy látod: többre vagy képes (és a csapatod is). Talán szeretnél visszavenni a túlórákból, szeretnél úgy szabadságra menni, hogy nem csörög folyton a telefonod.

Az is lehet, hogy negatív piaci folyamatok miatt megszorítások, leépítések várnak a cégre, te pedig sodródsz, erőforrásokat veszítesz, szűkülnek a lehetőségeid. Menedzserként nincs hatásod a piaci változásokra – de a csapatod eredményességének 80%-a még a legdrámaibb időszakokban is csak és kizárólag rajtad múlik. Ehhez kapsz konkrét eszközöket.

Az Onlife útmutatásai több mint 1000 menedzser karrierjét lendítették előre. Olyan cégekkel dolgoznak együtt, mint az OTP, a budapesti Fővárosi Vízművek, a TESCO, az Aegon, az Evosoft, vagy a NetPincér. Szeretnénk, ha te is közéjük tartoznál.

A helyek száma korlátozott:
de nem csak ezért érdemes most jegyed váltanod

Ha jártál már nálunk, akkor tudod, a konferenciatermünk befogadóképessége korlátozott. Érdemes tehát már most helyet foglalnod a január 18-i workshopra.

Talán segít a döntésben, hogyha azt mondjuk: jegyvásárlás esetén 3 hónapos hozzáférést adunk az Onlifekor.hu anyagaihoz. Ahol 150+ azonnal alkalmazható, konkrét tananyagot találsz vezetőknek, menedzsereknek. A felületen egyébként hetente jelennek meg új anyagok: gyakorlatias válaszokat kapsz a leggyakoribb, csapatoddal kapcsolatos kérdésekre, problémákra. Az Onlife podcastot egyébként havonta átlagosan 15 ezren töltik le.

Ez az extra nagyjából megfelel annak az összegnek, amit a workshopba fektetsz, hiszen az Onlife kör tagsági díja havi 25 euró: ez azt jelenti, hogy 3 x 25 = 75 euró. Sőt, ha nagyon pontosak akarunk lenni, akkor ez 18,94 lejjel több is (a workshop meghirdetésének napját, a decemberi 15-i euró lej árfolyamot vettük a számítás alapjául).

Hogy miért érdemes már most megvenni a jegyed? Mert a belépő ára 2023. január 6-án 350 lejről 450 lejre növekedik, ugyanakkor az Onlifekor.hu tartalmaihoz is csupán egyhónapos hozzáférést tudunk majd ajánlani.

Jól meggondoltad? Kérdésed van? Írd meg nekünk a zsolt@hbcenter.ro címre, hogy megnyugtató választ adhassunk rá.