FRISSÍTÉS 2024.02.29: erre az eseményre minden hely betelt.

Bedő Imre, a Férfiak Klubja alapítója nyílt beszélgetésre invitálja a helyi vállalkozókat. A beszélgetés egy olyan téma köré épül, amely minden vállalkozó életében kulcsfontosságú: a jövő nemzedéke.

A generációk közötti szakadékot mára már nem hidalja át sem a bizalom, sem a tisztelet, de még az érdek sem! Korábban is sebként jelentkezett a generációs leválás, de ez hamar behegedt, és a felnőtt szövetségben már nem maradt törés. Ma az elszakadás, elszigetelődés sebe egyre fiatalabb korban jelentkezik, és egyre kevésbé gyógyul be. A nemzedéki értékátadás lánca elszakadni látszik, pedig nincs sikeres generáció az előzőek tapasztalatainak átvétele nélkül. 

Mit tehetünk ma, amikor látjuk, hogy a nagy rendszerek (politika, tudomány, egyházak, iskola) tehetetlenek – teszi fel a kérdést előadónk.

Szerinte mai megoldást kell alkalmazni a személyes, családi életünkben, és új szövetség kell a generációk között társadalmi szinten is. „Megoldás van, ember kell a gátra! Nézzünk körül! Végre megjöttek, akikre oly régóta várunk: mi vagyunk azok!” – hangsúlyozza a Férfiak Klubja alapítója.