Frissítés – 2023.01.17: erre az eseményre minden hely betelt.

A 10 éves tervtől a hétfői feladatlistádig: ezekre a témákra számíthatsz a január 19-i Bizniszvitaminon.

Berze Márton és Ungvári Péter, az Onlife társalapítói 60 percben végigmennek azokon a kulcsterületeken, amelyekkel megalapozhatod a ’23-as üzleti eredményeidet. Ez nem gyakorlatias előadás lesz, hanem 100% gyakorlat, 3 olyan lépéssel, amit már holnaptól bevezethetsz a cégedbe, szervezetedbe, csapatodba. Mi ez a 3 lépés?

Hogyan fogsz győzni 2023-ban?

Jack Welch, a GE legendás felsővezetője szerint egyszerre igaz két állítás az üzleti stratégiákra: túlbonyolítjuk, túlértékeljük őket, és/vagy egyáltalán nem foglalkozunk velük, nincsenek. Mitől lesz nyerő egy üzleti stratégia? Hogyan válaszd meg azt a csatateret, ahol a konkurenseid fölé nőhetsz, és ehhez milyen csapatot kell építened? Dióhéjban összerakjuk a ’23-as stratégiádat (excel táblák, grafikonok, corporate bullshit nélkül).

Az eredményes célkitűzés.

Mi van a SMART célokon túl? Az előadás második blokkjában lépésről lépésre végigmegyünk azon, hogyan tűzd ki az üzleti tervedből következő éves céljaidat. Elmondjuk, miért NE használj SMART célokat, helyette miért javasoljuk az MT célokat, és hogyan érj el ambíciózus célokat a TFH™ célkitűzési módszertan segítségével (ez utóbbi valójában nem trademark, de a srácok „nevezték el”, tetszeni fog).

Hogyan dolgozz fókuszáltan jövő héttől?

A fókuszált munka nem más, mint viselkedések sorozata. Nem attitűd, nem képesség (bár vannak, akik korábban szokásukká tették, így a munkahelyen is könnyebb), és nem is „trükkök” sorozata. Az előadásban bemutatott 9+1 konkrét viselkedésforma segítségével hatékony és fókuszált leszel a feladataidban, így közelebb juthatsz az éves céljaid eléréséhez (és már holnaptól elkezdheted csinálni).

2023-ban is a Color Metal a Bizniszvitamin kizárólagos támogatója.