FRISSÍTÉS: Erre az eseményre minden helyünk betelt!

Az online értékesítés világa folyamatosan változik és fejlődik, ezért fontos a folyamatos tanulás és alkalmazkodás a változó trendekhez és piaci viszonyokhoz.

Kállai Emánuel online marketing szakértő szerint a probléma elsődleges oka, hogy 2023-ban sokan még mindig nem értik az online vállalkozások működését vagy nagyon offline fejjel gondolkodnak az internetes értékesítésről.

Napjainkban egyre fontosabb lett ismerni a működési elveket, hiszen az AI-ok gyakorlati használatával, az adatbányászattal és a több exzabájtnyi adattal, amit magunk után hagyunk a világhálón újra átalakul a gondolkodásunk és vele együtt a piac.

Már nem az válik fontossá, hogy egy ügyfél egy alkalommal hányszor vásárolt, hanem a viselkedése alapján hányszor fog, így ez határozva meg a pénzügyi értékünket a világhálón.

Felkért előadónk november 28-i előadásában az online értékesítés szabályait fogja szemléltetni gyakorlati példákkal. Szó lesz az AI gyakorlati használatáról, képalkotásról, trükkökről és praktikákról is.