Frissítés – 2022.06.07: erre az eseményre minden hely betelt.

Te tapasztaltad már azt, hogy amikor egy (üzleti) elképzelésedet meg akartad valósítani, akkor a valóság nem teljesen egyezett a tervekkel? Ilyenkor a valósággal való találkozás meglehetősen kijózanító. Ebben a helyzetben pedig azok tudnak talpraállni, továbbmenni és értéket teremteni, akik ezt a feszültséget higgadtan tudják kezelni és szembe tudnak nézni a kihívásokkal. De mégis hogyan?

Balogh Petya magyarországi vállalkozó, angyalbefektető előadásával ünnepeljük az 5 éves Bizniszvitamin születésnapját június 11-én. Az ünnepi kiadást rendhagyó időben, szombaton tartjuk, a reggeli mellé pedig az alkalomhoz illően tortát is felszolgálunk.

Balogh Petya az egyik legismertebb magyarországi angyalbeketető, akit nemcsak a Cápák között műsorból ismerhetsz. Ő az egyik legaktívabb startup szakember, aki rendkívül tevékenyen segíti az innovatív vállalkozásokat. Bizniszvitamin előadását (leendő) startuppereknek és cégvezetőknek ajánljuk, akiket érdekel, hogy mit tanulhatnak a startupok világából, és milyen kihívások, próbatételek várnak rájuk az első évek során?

Petya gyakorlati példákon keresztül mutatja be, hogy a nehézségek, kihívások ellenére, ha tanulni tudunk a hibáinkból, akkor nemcsak a cégünk, de mi magunk és a minket körülvevő csapat is óriási fejlődésen mehet keresztül. Hiszen a startupper egyrészt az a személy, aki többet van arcon, mint talpon, de az is, aki a lehetetlent is képes megvalósítani. Mert nem szóltak neki, hogy az lehetetlen.

Hogyan valósították meg Petyáék ezt a lehetetlent, és hogyan tudtak ezáltal a világon egyedülálló megoldást fejleszteni? Kiderül június 11-én.