Frissítés 11.12.2023.: Erre az eseményre minden hely betelt. Ha viszont mindenképpen látni szeretnéd Mérő Lászlót, szintén december 14-én, 17 órától előadást fog tartani a Művelődési Házban, erre a rendezvényre pedig még tudsz jegyet vásárolni. Ide kattintva megnézheted az eseményt.

December 14-én Mérő László matematikus, pszichológus lesz a vendégünk a HBC-ben; a Bizniszvitamin gondolatébresztő kérdése pedig így hangzik: ​Vállalkozónak születik az ember, vagy azzá válik?

Mérő László előadásából megtudhatjuk majd, hogy kik az „üzleti gondolkodók”, születünk-e erre vagy megtanulható „tudomány”? És ha úgy érezzük megvan bennünk az a bizonyos plusz, akkor hogyan fejlesszük tovább magunkat.

A decemberi Bizniszvitaminunkat minden évben a jótékonykodás jellemzi, nem lesz ez másként idén sem; Mérő László előadásának teljes bevételét felajánljuk a Lilapont Egyesületnek. A jegyekből befolyt összeget az egyesület munkatársai a 2024-es autizmus világnapi akció megszervezésére fordítják.

* Erre az eseményre nem tudunk számlát kiállítani, mert a teljes összeget adományként tovább utaljuk. Köszönjük a megértésed!


Előadónkról:

Mérő László matematikus, publicista, pszichológus, játékfejlesztő, az ELTE Pszichológiai Intézetének és a Babeș–Bolyai Tudományegyetemnek professzora. Közel húsz évig vezetett egy játékszoftver-fejlesztő céget, néhány évig Rubik Ernővel dolgozott együtt. Az utóbbi tíz évben inkább tanácsadóként, coachként más cégeket segít.

A Darwin’s Marketing Evolution cég társalapítójaként az elmúlt tíz évben a memetikai marketingkutatás technológiájának kifejlesztésén is dolgozott. Eredményeiket sikerrel alkalmazták számos ismert márka és termék kommunikációjának megalapozásához.