Április 21-én, vasárnap 10 órától Nem adom fel! Megújulás és innováció címmel tart előadást Székelyudvarhelyen Geszti Péter EMeRTon-díjas magyar énekes, dalszövegíró, reklámszakember, producer, szinkronszínész és előadóművész.

Geszti Péter szerint az innovációval minden vezetőnek aktívan kell foglalkozni, mert innováció nélkül hosszú távon egy szervezet sem tud fennmaradni. Ha valaki sikeres akar lenni, az innováció döntő jelentőséggel bír az üzleti modellben, a vezetési eszközökben, folyamatokban és persze a termékekben, szolgáltatásokban és alkalmazott technológiákban egyaránt. Ugyanakkor sok szervezet még mindig azzal küzd, hogy innovációs képességét legalább elfogadható szintre fejlessze.

Hogyan tud Geszti folyamatosan megújulni? Hogyan tudod ezt kamatoztatni a saját cégedben? Geszti Péter saját életéből vett példákkal és globális mintákkal mutatja meg a lehetséges utat a megújulás és innováció felé. A megszokásoktól, rutinoktól nehéz elrugaszkodni, de szerinte lehetséges.

Geszti átható erejű pozitív gondolkodása magával ragadja az embereket, és megerősíti azokat, akik nyitottak a változásokra.

Mit várhatsz az előadástól?

Átélhetővé teszi, hogy az ismert és sikeres ember azonos kérdésekkel és problémákkal küzd a pandémia korában, mint nézői. Tudatosítja, hogy a pozitív gondolkodás, a sikerorientált hozzáállás, önmagunk energetizáló kondicionálása ebben az időszakban is kirángathat minket a gödörből. Egyszerű megoldásokat mutat arra, hogyan tegyük magunkat alkalmassá a továbblépésre, újrakezdésre, a hatékony munkára.

Személyes, élményszerű, tanulságos és szórakoztató motivációt nyújt.

Lesz egy vendégelőadónk is

Az esemény meghívott előadója Bethke Gyöngyvér, aki Székelyföldről indulva alapította meg a Gogo’s Real Estate vállalkozását az Amerikai Egyesült Államokban (https://www.instagram.com/gogosrealestate). Csapata mára meghaladja az 1300 főt és a #teamgogo 2023-ban 2,1 milliárd dolláros ingatlan értékesítéssel zárta az évet.

Bethke Gyöngyvér Csíkszeredában született, Székelyudvarhelyen végezte középiskolai tanulmányait a Refiben és akár csak a népmesékben, 21 évesen, zsebében hamuban sült pogácsára elegendő pénzzel, csupán ékes anyanyelvünket ismerve nyakába vette a nagyvilágot és elindult szerencsét próbálni. Hite, akarata, merészsége Amerikáig vitte és közhelyeket félretéve, fokozatosan, lépésenként haladt felfelé azon a bizonyos ranglétrán: dolgozott au-pairként, árusított ékszereket, pincérkedett, majd egy véletlen ajánlással bekerült az ingatlanközvetítés világába, ahol azt érezte: megérkezett.

Bethke Gyöngyvér a SZÉK – Székelyudvarhelyi Egyetemi Központ meghívására érkezik Székelyudvarhelyre és másnap, azaz és április 22-én is előadást tart.

A hétfői előadásról részletek itt: https://www.facebook.com/events/7673129452779419