Hogyan ment volna csődbe a cégem, ha ragaszkodom ahhoz, amiben korábban hittem?

Tomán Szabina életmódváltó programjával több mint 17.000-en fogytak már le. Módszerének esszenciája volt, hogy konzulensek segítették országszerte a Tomán-szalonokban a vendégek fogyását és életmódváltását. A koronavírus járvány azonban megváltoztatta a fogyasztási szokásokat, ezzel párhuzamosan pedig szinte minden üzletágat utolérte az e-kereskedelem.

Dilemmák és kihívások? Hogyan tér át egy üzleti a webshopon keresztül való értékesítésre, miközben a személyre szabható szolgáltatásban látja a siker zálogát?

Tomán Szabina május 17-i előadásában elmeséli, hogyan lehet két üzletág, látszólag egymást kioltó működését összesimítani.

Tomán Szabina 15 évnyi modellkarrier után, 2015-ben alapította meg a Toman Lifestyle vállalatot. Első várandóssága után súlyproblémákkal küzdött, súlyfeleslegét egy fehérjediéta segítségével adta le, ebből alkotta meg a Toman életmódprogramot. Cége néhány év alatt egymilliárd forint értékű, franchise-rendszerben működő vállalkozássá fejlődött.

Modell, édesanya, kezdő vállalkozó, üzletasszony, mentor és befektető – mérföldkövek egy sikeres nő életében. Szabinának ugyanakkor a férfiak, férfi vállalkozók számára is bőven van mondanivalója. Hiszen a vállalkozói léttel járó kihívások, nehézségek, az üzleti életben jelenleg mindenhol tapasztalható gazdasági bizonytalanságok nem nemfüggők – ahogyan az inspiráció sem az, amit előadónktól egész biztosan eltanulhatunk.