FRISSÍTÉS 2023. május 22.: Erre az eseményre minden hely betelt.

Ismét Erdélyben folytatódik a CEDukáció Roadshow, amely ezúttal Székelyföld szívébe, Székelyudvarhelyre látogat. Az egésznapos képzés kettő, egy délelőtti és egy délutáni modulból áll, így adva komplex tudást a résztvevőknek.

A délelőtt folyamán Laczkó Balázs, a Netmarketing alapító-tulajdonosa mutatja be, hogy merre tart a marketing, melyek a legnépszerűbb eszközei, hogyan befolyásolhatja azt a mesterséges intelligencia, mindezt esettanulmányokon és az üzleti életből átvett példákkal szemléltetve.

A CEDukáció délutáni moduljában Hild Imre startup mentorunk ismerteti a startup-ökoszisztéma sajátosságait, a vállalkozás indításának hatékony módszertanát, egy innovatív ötlet megszületésétől végig vezetve a folyamatokon egészen a nemzetközi piacra lépésig.

Program

08:30-09:00
Regisztráció

09:00-09:05
Köszöntők

09:05-10:30
A jövő marketingje – milyen eszközöket érdemes használni ma, holnap és holnapután? – I. rész

10:30-10:45
Kávészünet

10:45 -11:45
A jövő marketingje – milyen eszközöket érdemes használni ma, holnap és holnapután? – II. rész

11:45-13:00
Ebéd

13:00-14:30
Látni és látszani – vállalkozás a nemzetközi térben, hogyan fejlődj gyorsan és hatékonyan? – I. rész

14:30-14:45
Kávészünet

14:45 -16:00
Látni és látszani – vállalkozás a nemzetközi térben, hogyan fejlődj gyorsan és hatékonyan? – II. rész

Előadók

Laczkó BalázsMinősített Google Ads szakértő, tulajdonos – Netmarketing Online Reklámügynökség Kft.

A Netmarketing Kft. tulajdonosa. Immáron csaknem 15 éve foglalkozik online marketinggel. Szívéhez legközelebb a PPC (kattintás alapú hirdetések) világa áll, azon belül pedig a Google Ads. Emellett komplex marketing stratégiák elkészítésével is szívesen foglalkozik.

Szakmai pályafutása során volt néhány olyan momentum, mely meghatározta mind saját, mind a cége fejlődését. Az egyik ilyen sarokpont 2016-ban érkezett el, mikor a Google 1 éven át tartó coaching programjában vehetett részt.

Az évek során kb. 80 vállalkozás és 12 marketing ügynökség munkatársai számára tartott különböző – legnagyobb számban Google Ads – képzéseket.

Hild Imre Global Traction tulajdonos-ügyvezetője, startup mentor, tanácsadó, vállalkozó

11 év tapasztalatgyűjtés után, 2003-ban tért haza Magyarországra az Egyesült Államokból.  Pár éven belül két sikeres startupot is alapított, amelyek megalapozták az ingatlan életjáradék üzletágat.
2009 óta foglalkozik induló vállalkozásokkal, a startup fejlesztés és a nemzetközi piacra jutás tekintetében. Az elmúlt bő tíz évben több startuppal dolgozott együtt, alapításuk első pillanatától, és munkája jó összefoglalásának tartja, hogy ezeknek a cégeknek ma az összértéke meghaladja a 15 milliárd forintos piaci értéket.

A cégeknek, illetve vállalkozóknak nyújtott segítség mellett, intenzíven részt vesz a magyar innovációs startup ökoszisztéma számos aspektusában, nemzetközi mentori feladatokat lát el, illetve rendszeresen dolgozik magyar egyetemekkel és inkubátorokkal.

A Magyar Innovációs Szövetség Startup divíziójának vezetőjeként, gyakran működik együtt állami szereplőkkel is az ökoszisztéma és a kockázati tőke kérdéseiben, emellett külföldön képviseli az ökoszisztémát.