FRISSÍTÉS – 2024.01.12: Erre az eseményre minden hely betelt. Viszont az eseményt másnap megismételjük. Jegyvásárlás EZEN a linken.

A január 18-i eseményen megmutatjuk, hogy mi az e-számla, és miben különbözik a hagyományos papíralapú számlázástól!?

Meghívott előadónk, Szilágyi István közgazdász elmagyarázza, mi az elektronikus aláírás, miért fontos az e-számlák szempontjából, és megmutatja az első lépéseket is arra vonatkozóan, hogyan szerezhető meg.

A csütörtök esti eseményen megmutatjuk, hogy mi az e-számla, és hogyan különbözik a hagyományos papíralapú számlázástól. Ismertetjük az e-számlák kiállítására és kezelésére vonatkozó törvényi előírásokat és szabályokat, határidőket.

Elmagyarázzuk, mi az elektronikus aláírás, miért fontos az e-számlák szempontjából, és megmutatjuk az első lépéseket arra vonatkozóan, hogyan szerezhető meg. De útmutatót kapsz az ANAF online rendszeréhez való regisztrációhoz és bejelentkezéshez is.

Szilágyi István ugyanakkor azt is bemutatja, hogy az ő szakmai vezetésével készült eBillio online számlázóban hogyan lehet kezelni a bejövő számlákat, és hogyan kell e-transport dokumentumokat készíteni.

Természetesen a helyszínen felmerült kérdések átbeszélésére is lehetőség lesz az előadás után.

❗️ Az előadást elsősorban a változásokban érintett vállalkozóknak szervezzük. ❗️