Színvonalas szakmai előadások és kerekasztal-beszélgetések, szabadidős és közösségi tevékenységek, koncert és kikapcsolódás – idén 16. alkalommal szervezzük meg a Hargitai Informatikus Találkozót, a HInTát 2024. április 18–21. között.

Az IT Plus klaszterrel közösen, a Kocka Másik Oldala csapatával partnerségben szervezett találkozó az IT és számítástechnika területén tevékenykedő szakemberek, vállalkozók és egyetemisták egyik legfontosabb székelyföldi szakmai műhelye.

A HInTa idén új helyszínen lesz: a résztvevőket a festői környezetben található zeteváraljai Deság Resortba várjuk.

Mire számíthatsz, ha eljössz az informatikus találkozóra?

Magas szintű „szakmázásra”, gyakorlati tippek és tanácsok sokaságára, a legújabb és a legizgalmasabb technológiák kibeszélésére, új szakmai módszerek megismerésére. A rendezvény fontos összetevője ugyanakkor a networking: ha munkavállalóként, vállalkozóként veszel részt a találkozón, akkor lehet, hogy itt fogod megtalálni a következő a következő üzleti partneredet, ha pedig egyetemistaként jössz el, az is lehet, hogy itt ismered meg a leendő főnöködet 😀

De akárhogy is, egy olyan hétvégére számíts, amelyen 3 napon keresztül a választott szakmádról lesz szó – leginkább kötetlen, laza és oldott formában. Ha van olyan szakmai kérdés vagy kihívás, amit eddig valamilyen okból nem volt lehetőséged felhozni a kollegád vagy a másik cégnél dolgozó ismerősöd, esetleg az egyetemi tanárod előtt, akkor ez lesz a tökéletes alkalom, hogy megtedd.

A találkozó programja…

…még várat magára egy kicsit 🙂 Hamarosan jelentkezünk részletes programmal, de annyit addig is elárulunk, hogy a rendezvény struktúrája nem változik az eddigiekhez képest.

Csütörtök délután/este ismerkedős és csapatösszerázó programok lesznek a Kocka Másik Oldala szervezésében.

Pénteken szakmai előadásokra, workshopokra és beszélgetésekre kerül sor, majd a napot kvízesttel zárjuk.

Szombaton ugyancsak a szakmai programé a főszerep, estére pedig meglepetéskoncerttel készülünk, vasárnap pedig közös kirándulással zárjuk az idei HInTát.

A helyszínváltozáson kívül egy másik újdonságot is életbe léptettünk idén: a találkozóra a jegyet már most, online megveheted.

Négyféle jegytípust kínálunk: a teljes árú jegy csütörtök estétől vasárnap délig minden programot és a teljes ellátást magába foglalja. Az egyetemisták (alapképzés és mesteri) számára ugyanezekkel a feltételekkel biztosítunk kedvezményes árú jegyet.

Ezenkívül azok számára, akik nem tudnak végig részt venni a rendezvényen, 2 féle napijegyet kínálunk.