Frissítés – 2023. március 10.: erre az eseményünkre minden hely betelt.

📍 Helyszín: Menta Bistro, Székelyudvarhely – Városháza tér 16. szám

🤝 Az előadást a HBC az RMKT székelyudvarhelyi szervezetével közösen szervezi.

Március 16-i szakmai előadónk Budapestről érkezik. Dara Péter vezetőfejlesztőként több ezer embernek segített egyénileg és csoportosan abban, hogy megismerjék és megértsék tehetségeiket, motivációikat, lehetőségeiket. Mindezen túlmenően teljes menedzsmentekkel dolgozott együtt vállalati szinten, hogy a vezetők jobbá válásán és példamutatásán keresztül segítsen hatékonyabbá tenni szervezeteket.

Ennyi emberen keresztül jól látja azokat a mintázatokat, berögződéseket, amelyek gátolják az eredményességet.
Ugyanakkor ismeri és megmutatja azokat a megoldásokat, amelyek szükségesek ahhoz, hogy valaki boldogulni tudjon az életben. És képes legyen magából kihozni a legjobbat, dolgozzon bármely pozícióban is.

Azon munkálkodik szenvedélyesen, hogy ezt minél többen megérthessék, elérhessék és megélhessék.

Tapasztalatait, tudását a Budapesti Gazdasági Egyetem és a Budapesti Metropolitan Egyetemen jogelődjén, valamint a Pécsi Tudományegyetemen adta át korábban.

28 országos kutatást végzett vezetők, vállalatok körében. Az eredmények jelentős részét számos sajtóorgánum (pl. Forbes, Világgazdaság, Napi Gazdaság, Népszabadság, index.hu, Magyar Nemzet) publikálta.
Cikkei jelentek meg a Harvard Business Review magyar kiadásától kezdve a Manager Magazinon át a HVG különkiadványáig. Rádió- és tévéinterjúk keretében kérték véleményét.

Szakmai tevékenységét a Pécsi Tudományegyetem címzetes egyetemi docensi kitüntetéssel ismerte el.
100-nál több alkalommal tartott nyilvános előadást, így például a Világgazdaság, a Napi Gazdaság, az Amerikai-Magyar Kereskedelmi Kamara, a Német Kereskedelmi Kamara, a Joint Venture Szövetség, az ELTE, a Pécsi Tudományegyetem stb. felkérésére.

Vállalatok vezetői fórumainak meghívott előadója. 2 felsőoktatási intézményben alapított coach képzést.

Dara Péter előadásában megmutatja, hogyan hozhatod ki magadból a legjobbat, hogy aztán a családodból és a munkatársaidból is képes legyél kihozni azt.

Március 16-i előadását követően két helyi vállalkozó példáján keresztül mutatja meg, mit jelent és hogyan is zajlik a közös munka?! És hogy milyen eredménnyel járt a gyakorlatban az ő esetükben.

Vendégei lesznek Pál Róbert, a Melinda Instal vezérigazgatója, valamint Geréb László a Matula Média tulajdonosa, a Romániai Magyar Közgazdász Társaság székelyudvarhelyi szervezetének elnöke.

🍷🍷🍷 Az előadást borkóstoló követi, amelynek szakmai vezetője Bakó László WSET level 3 diplomás Sommelier lesz. Tőle majd megtudhatjuk a francia borok történetét és különleges jellemzőit.

A Teomo által felkért szakember bevezet majd minket a franciák által tisztelt borászati hagyományok és technikák világába.

És akkor íme, a borsor:
▪️ DOMAINE MURE Cremant d’Alsace Brut bio (Alsace)
▪️ DOMAINE d’HENRI Saint Pierre Chablis 2021 (Burgundy)
▪️ CHATEAU DU MOULIN A VENT Village Moulin a Vent 2019 (Beaujolais)
▪️ DOMAINE TERRES d’HACHENE Duché d’Uzès Levant 2019 (Languedoc)
▪️ CHATEAU LA COURONNE Saint Emilion Grand Cru 2018 (Bordeaux)