FRISSÍTÉS 2024.03.01: Erre az eseményre minden jegy elkelt.

Bár szeretnénk azt hinni, hogy kifejezetten női fórumokra már nincs szükség ahhoz, hogy erősítse magát a „gyengébbik nem”, mégis így nőnap előtt úgy gondoljuk, érdemes a nőkre egy kicsit több figyelmet fordítani.

Így gondoljuk ezt már évek óta, hiszen rendszeresen megszervezzük nőnapi eseményünket. Vagy esemény-sorozatunkat.

Idén március 9-én, szombaton a székelyudvarhelyi polgármesteri hivatal Szent István termében szervezzük meg Inspiráló Nők című konferenciánkat.

Mire számíthatsz, ha eljössz a konferenciánkra?

Itt lesz velünk a közgazdász végzettségű Demcsák Zsuzsa, aki többnyire a tévéből lehet ismerős, hiszen 27 éve már annak, hogy feltűnt a képernyőn. Előadást tart Legindi Tímea kommunikációs szakember, közgazdász, sportoló, hegymászófeleség is, aki Krízisben is erősödni? című előadásához az elmúlt időszak tapasztalataiból merítkezik. De a mondanivalót párhuzamba lehet majd állítani az üzleti élettel is.

Gergely Orsolya szociológus, egyetemi oktató a munka-magánélet egyensúlyának megteremtéséről beszél majd. Őt követi majd a Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem oktatója, Gyéresi Júlia, aki a Szeresd, aki vagy! című előadásában arra tesz kísérletet, hogy képessé tegyen a mindennapi megnyilvánulásaink alapján az önfeltárásra, az önértelmezésre.

Az előadások követően az üzleti mentorként és stratégaként ismert Kosza Aliz és a Boro Info Kft. alapító üzletasszonya, Váradi-Erdős Ildikó ülnek asztalhoz. Ahol Nagy Zsolt, a Külhoni Mentorprogram kulcsmentorának moderálása mellett beszélgetnek vállalkozói tapasztalataikról.
A Vállalkozók őszintén címet kapó beszélgetés célja, hogy segítse és támogassa a hölgyeket fejlődésükben, tapasztalt vállalkozótársaik történeteinek megismerésén keresztül.

A konferencia során 3 gyakorlati workshopot is szervezünk, amelyeken az előadások és az ebéd után vehetsz részt.

Jegyed megvásárlásakor dönthetsz arról, hogy:

Demcsák Zsuzsa Tanuljunk meg nyilvánosan beszélni, előadni! Gyakorlatok a magabiztos megszólaláshoz című workshopra
‣ vagy Gyéresi Júlia az egészen személyes önvizsgálatra lehetőséget nyújtó Állj szóba önmagaddal! című workshopra
‣ avagy Pálfi Kinga stílustanácsadó Inspiráló stílus című workshopjára váltanál helyet magadnak.

Ezeken a létszámkorlátos, délutáni eseményeken abban az esetben vehetsz részt, ha az oldal alján a 190 lejes csomagunkat választod.

Hogy egy igazán minőségi rendezvényt tudjunk összehozni, abban partnereink Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatala, a Székelyudvarhelyi Egyetemi Központ – SZÉK, a Diemer, a Frieske Pan Pékség, valamint a Bibas Group/Segafredo.

ÉS akkor íme a program:

 • 9:00–10:00
  Regisztráció, kávészünet
 • 10:00–10:30
  Megnyitó
 • 10:30–11:20
  Legindi Tímea: Krízisben is erősödni
 • 11:20–12:10
  Demcsák Zsuzsa: A hangod te magad vagy. Ne hagyd, hogy félreértsenek!
 • 12:10–12:40
  Kávészünet
 • 12:40–13:20
  Gergely Orsolya: Látástól vakulásig? A munka-magánélet egyensúlyának nyomában
 • 13:20–14:00
  Gyéresi Júlia: Hogyan nyerd vissza az önbecsülésedet
 • 14:00–15:10
  Kerekasztal-beszélgetés: Kosza Aliz és Váradi-Erdős Ildikó, moderál Nagy Zsolt
 • 15:10–16:00
  Ebéd
 • 16:00–19:00
  Workshopok

  ‣ Demcsák Zsuzsa: Tanuljunk meg nyilvánosan beszélni, előadni! Gyakorlatok a magabiztos megszólaláshoz
  ‣ Gyéresi Júlia: Állj szóba önmagaddal!
  ‣ Pálfi Kinga: Inspiráló stílusworkshop

A nőnapi esemény helyszíne a polgármesteri hivatal Szent István terme; a 16 órától kezdődő műhelymunkák helyszíne pedig a SZÉK – Székelyudvarhelyi Egyetemi Központ.

A konferenciára a belépőjegy 190 lejbe kerül, amely az előadások mellett tartalmazza a kávét, vizet, gyümölcsöt, ebédet és egy választható workshopot, na meg egy kis ajándékcsomagot is. Ha csak délutánig maradnál, akkor vásárold meg a 140 lejes csomagunkat.