FRISSÍTÉS: Erre az eseményre minden helyünk betelt!


December közepén dr. Kádár Magor konfliktuskezelési workshopot tart a HBC-ben egészségügyben dolgozó szakembereknek. A képzés célja a résztvevők felkészítése a konfliktusos helyzetek felismerésére, tudatosítására és a közös problémamegoldásra.

Partnerszervezetünkkel, az Egészséges Székelyföldet Mozgalom alapítóival úgy gondoljuk, a konfliktuskezelés az egészségügyben dolgozóknak kulcsfontosságú ahhoz, hogy a páciensek megfelelő ellátásban részesüljenek. És a szakemberek is hatékonyan tudjanak együttműködni ebben a munkakörnyezetben. Ennek érdekében az egészségügyi dolgozóknak olyan készségekre van szükségük, mint a hatékony kommunikáció, az empátia és a problémamegoldás.

A decemberi workshopon kiemelt szerepet kap a konfliktusok természetének megértése, konkrét helyzetek elemzése, a konfliktusfeloldási technikák helyszíni gyakorlása. Az elvárt eredmény, hogy a foglalkozások következtében a résztvevők korábban felismerjék a kialakuló konfliktusokat, majd az érintett felek bevonásával eredményesebben járjanak közre a feloldásukban.

Alkalmazott módszerek és tevékenységek:

  • helyzetértékelés és problémafeltárás;
  • a konfliktusok okai, természete, lezajlása, megelőzése;
  • konfliktushelyzetek felismerése;
  • egyéni konfliktuskezelési stílust értékelő tesztek;
  • konfliktuskezelési és -feloldási módszerek, kommunikáció visszaállítása;
  • szimuláció, konfliktus-feloldási helyzetek modellezése.

A workshopot az Egészséges Székelyföldet Mozgalom támogatásával szervezzük meg: a 350 lejes jegyet így az egészségügyben dolgozók számára 150 lejért tudjuk biztosítani.

Nem érdemes lemaradni róla!


Előadónkról:

Dr. Kádár Magor
marketing, PR és kommunikációs tanácsadó

Kommunikációtudományok doktora, Kádár Magor, a Babeș-Bolyai Tudományegyetem Kommunikáció, Közkapcsolatok és Reklám Intézetének habilitált docense. Tevékenységi területe a kommunikációs stratégiák, első sorban a település- és szervezetmárkázás. Három kommunikációs kézikönyv szerzője, közreműködött több település, fesztivál és közéleti szereplő arculatépítésében.