FRISSÍTÉS 28.05.2024: Erre az eseményre minden hely betelt.

A nagy médiazajban nehéz feltűnőt, eredetit, különlegeset alkotni. De nem lehetetlen! A létező legjobb út a kis- és középvállalkozások számára, ha brandjüket perszonalizálják. Ezt vallja Demcsák Zsuzsa műsorvezető, kommunikációs tréner, aki május 30-án, csütörtökön műhelytábort tart a HBC-ben erről a témáról.

Demcsák Zsuzsa szerint ahhoz, hogy egy vállalkozás egyedi legyen, a cég vezetőjének a cég arcává is kell válnia. Ez nem mindig egyszerű, főleg az olyan típusok számára, akik nem kedvelik a rivaldafényt. A május 30-ai workshopon olyan alapvető technikákról lesz szó, amelyek segítenek legyőzni a kamera előtti szorongást, átlendülni a félelmeken, a saját hangoddal és kinézeteddel kapcsolatos tévhiteken. De Zsuzsa ezenkívül azt is megmutatja, hogyan használd a ChatGPT-t, hogyan promptoltass és képezd ki gyakornokodnak a mesterséges intelligenciát.

A workshop résztvevői gyakorlati feladatokkal fogják elsajátítani, hogyan váljanak saját cégük influenszerévé, hogyan jelenjenek meg személyesen a vállalkozás weboldalán és közösségimédia-felületein úgy, hogy az a cégnek is előnyös legyen és gyakorlati haszonnal járjon.

A közgazdász végzettségű Demcsák Zsuzsa 27 éve dolgozik a televízióban. Karrierjét 1996-ban a Magyar Televízióban kezdte, majd hamar a TV2-höz igazolt, ahol kisebb-nagyobb kitérőkkel a mai napig is dolgozik. Szerkesztő és riporter volt a Jó reggelt, Magyarország!-ban, a Tények-ben, a Tények Este-ben. A Magyar Televízióban EU-csatlakozással kapcsolatos műsorokban, valamint a Panorámában és a külpolitikai osztályon dolgozott. Közel 10 évig vezetett reggeli műsorokat, ezek közül a legtovább a Mokkát a TV2-n, 8 évig. Műsorvezetőként neve olyan műsorokhoz forrott hozzá, mint a Fort Boyard, a Mokka vagy a Farm VIP

Demcsák Zsuzsa az elmúlt években saját módszertant dolgozott ki kommunikációs és prezentációs tréningek terén. Kis-, közép- és nagyvállalatok vezetőit, nyilvánosság előtt megszólaló embereit, projektvezetőit képzi nagy sikerrel. Módszertanának alapja a helyes beszéd, a beszédtechnika, de lényege a gyakorlatorientált, valós helyzeteket feldolgozó szituációk, interjúhelyzetek modellezése akár kamera előtt, akár prezentációs feltételeket teremtve. 

Demcsák Zsuzsa házas, két nagy gyermek, egy fiú és egy lány édesanyja.