A NŐ az erő című workshopunkkal segíteni akarjuk azokat a fiatal nőket, akik tudatosan akarnak készülni saját életük és/vagy csoportok, szervezetek vezetésére. Van már munkatapasztalatuk, de fiatalosak és nyitottak a változásra, változtatásra az életmódjuk tekintetében.

A képzés perszonális szintű vezetői kompetenciák fejlesztéséről szól, amelyek megfelelő élethelyzetekben sikeres professzionális vezetői működést tesznek lehetővé.

A workshop teljesen INGYENES. Csak az idődet kérjük cserébe! A képzésen azonban csak 16 fővel tudunk dolgozni, ezért motivációs levél, pontosabban videó alapján döntünk arról, hogy kivel dolgoznak majd együtt trénereink. Jelentkezésed az oldal alján található formban várjuk.


Miért gondoljuk, hogy neked itt a helyed?

Mert szerintünk valamilyen szinten mindenki vezető! Az élet során számítanak ránk barátaink, családtagjaink és számtalanszor van lehetőségünk arra, hogy pozitívan befolyásoljuk a körülöttünk élő embereket és a világot. De ez nem mindig történik meg. Mert néha túlterheltek vagyunk, néha bizonytalanok magunkban, hogy milyen lépéseket tegyünk!?

Mi azt mondjuk, nem számít, hogy milyen vezetőnek képzeled magad. Mindig van lehetőség jobb vezetővé válni. És ezáltal jobbá tenni a helyzeteket és az embereket.

A nagy vezetők, sőt alapjában a vezetők egyáltalán nem születnek, hanem életük során azzá válnak. Könyvek révén „segítséget kérnek” a múlt nagy vezetőitől, mentorokat keresnek, akik segítik gondolkodásukat, döntéseiket. A vezetést tanulni kell. Senki sem jön ki az anyaméhből vezetőként.

Ezért szervezzük meg 2024 júniusában a NŐ az erő címet viselő vezetőképzésünket >> egészen pontosan június 14-16. és június 28-30. között.

A képzés megcélozza a tudatos életvezetés képességét, szemben a véletlennel, az esetlegessel, vagy egyáltalán a helyzetek elengedésével szemben.

A vezetés kérdéskörével alapszinten, 2 megközelítésben foglalkozunk a tréning során: perszonális és professzionális szempontból.

A résztvevők áttekintést nyernek a vezetői munka sokrétegűségéről, azokról az alap feladatokról, melyek ehhez a szerepkörhöz tartoznak. Mint például: célok kitűzése, döntések meghozatala, problémamegoldás, motiválás.

A képzés menete:

péntek >> 15:00 – 20:00
szombat >> 9:00 – 18:00
vasárnap >> 9:00 – 12:00

Hogyan tudsz jelentkezni?

Arra kérünk, hogy küldj nekünk egy minimum 3, de maximum(!) 4 perces videót, amelyben válaszokat adsz az alábbi kérdésekre:

  1. Ki vagy te?
  2. Miért jelentkezel a képzésre?
  3. Miért éri meg neked, hogy részt vegyél a képzésen? Mit gondolsz, mit nyersz a részvétellel és mit veszítesz, ha nem veszel részt?
  4. Mit gondolsz a vezetésről saját, eddigi vezetői és/vagy vezetett tapasztalataid alapján?

A kérdések adottak, hogy hogyan válaszolsz rájuk azt már a te képzelőerődre és kreativitásodra bízzuk! 🙂

Jelentkezési határidő: 2024. június 7. – péntek éjfél

Várjuk a jelentkezésed!

"*" a kötelező mezőket jelöli

Teljes név*
Oszd meg velünk a videód linkjét (egy WeTransfer linket várunk, vagy bármilyen más sharing megoldás jöhet)
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.