Frissítés – 2023.02.28: a konferenciára minden hely betelt, DE az azt követő koncertre még vannak szabad helyeink.

Mikor fordult elő legutóbb, hogy egy teljes napig csak magadra tudtál figyelni? Nem a munkára, nem a családra, nem a mindennapos elintéznivalókra, vagy arra, hogy „már-megint-nem-volt-időm-megpucolni-az-ablakokat”?

Pedig, ahogy a viccben mondják, igény (biztosan) volna rá!

Tudjuk jól (ennyi hölgy kollegával nem is tudnánk elfelejteni 😀), hogy a nők nem csak évente egy nap erejéig érdemlik meg, hogy rájuk figyeljenek és elismerjék az erőfeszítéseiket. És bízunk benne, hogy inkubátorházként nem is keltjük ezt a benyomást. Hiszen előadóink, meghívottaink között gyakran köszönthetünk sikeres, ismert és elismert nőket – vállalkozókat, előadóművészeket, nagyon különböző területeken jártas szakembereket.

Mégis, a nemzetközi nőnapot jó alkalomnak tartjuk arra, hogy KIZÁRÓLAG rájuk, rátok figyeljünk!

Ezt pedig idén egy egésznapos konferenciával tesszük meg március 11-én, amit a Signature Cosmetics csapatával közösen szervezünk, partnerségben a Művelődési Házzal, a székelyudvarhelyi polgármesteri hivatal és Hargita megye tanácsának támogatásával.

Trend, networking, gasztro – így határozzuk meg az inkubátorház egy készülő kiadványában a rendezvényeink három közös vezérmotívumát. És most is pontosan erre készülünk.

Aktuális, minden nőt (és nem csak) érintő témákkal készülünk, miközben egy olyan környezetet szeretnénk megteremteni, ahol lehetőségetek van találkozni, beszélgetni, megosztani egymással az élményeiteket – de legfőképpen csakúgy együtt lenni. És persze a finom ebédről és kávéról sem feledkezünk meg!

Mire számíthatsz, ha eljössz a konferenciánkra?

Itt lesz velünk Lakatos Márk stylist, stílustanácsadó, divattervező, Mészáros Andrea kolozsvári szexuálpszichológus, Nagy Ágnes, a Román Nemzeti Bank igazgatótanácsának volt tagja, Ionescu Éva kozmetikus és dr. Hamar Hanga bőrgyógyász szakorvos. A nap végén szervezőtársunk, a Signature Cosmetics csapata önt tiszta vizet a pohárba azzal kapcsolatosan, hogy vajon a megfelelő arckrémet használod?

A nőnapi esemény helyszíne a Harghita Business Center konferenciaterme.

ÉS akkor íme a program:

 • 9:00 – 10:00
  Regisztráció, kávészünet
 • 10:00 – 10:30
  Megnyitó
 • 10:30 – 11:30
  Lakatos Márk: Sztereotípiák az öltözködésben
 • 11:30 – 12:10
  Mészáros Andrea: Hogyan ne öljük meg egymást a párkapcsolatban?
 • 12:10 – 13:10
  Ebédszünet
 • 13:10 – 13:50
  Nagy Ágnes: Lehetnek a nők jó vezetők?
 • 13:50 – 14:30
  Ionescu Éva: Arcápolás és sminkelés: igazságok és tévhitek
 • 14:30 – 15:10
  Dr. Hamar Hanga: Bőrtípusok. Hogyan kezeljünk különböző arc- és bőrproblémákat?
 • 15:10  – 15:50
  Signature Cosmetics: Mi kell a bőrödnek és mi nem? Biztosan jó arckrémet használsz?
 • 19:00
  Nők, extázisban – szentek és amazonok, Prieger Zsolt zenés irodalmi produkciója
  – helyszín: a polgármesteri hivatal Szent István terme

A konferenciára a belépőjegy 140 lejbe kerül, amely az előadások mellett tartalmazza  a kávét, vizet, gyümölcsöt, a kiadós ebédet, a meglepetés-ajándékcsomagot és a koncerten való részvételt is.

🎵🎶 Lehetőség van külön csak a koncertre jegyet venni, ennek ára 25 lej. 🎶🎵