Online értékesítés a gyakorlatban: hogyan adj el többet, mint a konkurenciád? – ezzel a címmel szervezünk workshopot január 25-én workshopot, mert hiszünk abban, hogy az online értékesítés logikájának és alapszabályainak elsajátítása nélkül nem érdemes online vállalkozást indítani. Sőt működtetni sem.

A gyakorlatorientált képzést Kállai Emánuel online marketing szakértő vezeti; azt szeretnénk, hogy a nap végére megismerd azokat az eszközöket, amelyekkel a céged profitabilitását vagy árbevételét maximalizálni tudod. Hogy legyen elképzelésed, mit fogsz csinálni egy agresszív konkurencia esetén, vagy tudd mikor kell eladni a vállalkozásod. Vagy adott esetben, mikor érdemes felvásárolni egy újat?!

Azt szeretnénk, ha a képzés után, az árverseny mint eszköz az utolsó lehetőségként merüljön fel a konkurenciáddal szemben. Nem szeretnénk, ha feláldoznád a profitod.

Így épül fel a képzés:

09:00-12:00
Pozicionálás
  • prezentáció, interaktív workshop
Ügyfél élménytérkép

Segít megérteni azokat a folyamatokat amelyeken az ügyfelek végigmennek vásárlás előtt és után. Segít elsajátítani, hogy mely marketing eszközök, mint pl. Facebook, Google, LinkedIn, vlog, stb. milyen célokra alkalmazhatók. See, Think, Do, Care keretrendszer alapján.
Illetve megérteni miért fontos elérj egy átlag kosárértéket. Mi lehet egy induló vagy működő webáruház buktatója.

  • prezentáció
Adatvezérelt marketing

Hogyan működik? Milyen eszközök állnak rendelkezésre az adatgyűjtésre, hogyan lehet ezeket felhasználni?

  • prezentáció
Online piackutatás a gyakorlatban

Konkurenciafigyelésben és termékbeszerzésben segít. Megmutatjuk hogyan tudod megnézni a konkurenciád hirdetését, termékeid vagy konkurenciád keresés volumenét.

  • prezentáció, interaktív workshop
12:00-13.00
Ebéd
13:00 – 16:00
Hatékonyságnövelés
Árverseny
Látogatószám
Vásárlási hajlandóság
Átlag kosárérték
Vásárlói életút érték
Hirdetések
  • prezentáció, interaktív workshop