Te tudsz gazdálkodni az energiáddal? Hogyan veszed az akadályokat? Mennyi időt szánsz magadra naponta/hetente? Mennyire vagy közel a kiégéshez? Érdekel-e ez a téma?

Sajnos egyre gyakrabban találkozunk a fiatal vállalkozók körében – és nemcsak – a kiégés jelenségével. És a reziliencia témája is elég felkapott lett az utóbbi években, de tudjuk-e, hogy miről szól? És azt, hogy a reziliencia hogyan függ össze a kiégéssel?

A munkareőpiacon főként nyugaton az utóbbi évtizedben figyeltek fel arra, hogy egyre gyakoribb a kiégés miatti betegszabadságok száma. Ezek a szabadságok pedig elég hosszú időtartamúak, sőt, esetenként nem is tér vissza az alkalmazott.
A munkaadók keresték a megoldást erre, főként arra, hogy ezt a jelenséget hogyan lehet megelőzni. Így jutottak arra, hogy a reziliencia fejlesztése az egyik sikerre vezető út.

A reziliencia egy fejleszthető kompetencia. Hogyan? Ebbe fog betekintést nyújtani június 19-én, egy Bizniszvitamin keretében Csáki Rozi.

Rozit a Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítvány vezetőjeként ismerhetted meg; most a Polaris Consulting trénereként találkozunk vele.

Három éve mély depresszióval és kiégéssel diagnosztizálták. Mély és hosszú utat tett meg, amíg felállt. Ez a tapasztalat benne küldetéssé formálódott, hogy másokat segítsen abban, hogy megelőzzék ezt az állapotot.

A Persolog Reziliencia trénere, egy nemzetközi hálózat szakembere, aki a Persolog oktatási termékét használja trénerként és mentorként.