2022 meghatározó lehet a kriptovaluták, így a bitcoin szempontjából is. Az amerikai részvénypiac a szakadék szélén áll. Tizedszázalékokra vagyunk attól, hogy a technikai képet tekintve előálljon a 2001 márciusi vagy a 2008 júniusi helyzet. A BTC/USD október elején közel két éve a legalacsonyabb szintre (18,137) zuhant, és veszteséggel zárja ezt a hónapot is. A csökkenés azután következett be, hogy a FED újabb 75 bázisponttal emelte a kamatlábakat, legalább három évtized óta a legagresszívabb kamatemelési ciklusban.

Mikor érdemes beszállni az esésbe? Milyen lesz a 2022-es év? Meddig tart a medvepiac? Ez már a medvepiac, vagy még hátra van egy nagy esés?

Ezekre a kérdésekre is igyekszünk választ találni szombat délben szakértőnk segítségével. A székelyudvarhelyi Tőzsdeklub októberi kiadásán ugyanis Vidákovics Attila a magyar fintech szektor egyik legmeghatározóbb blokklánc specialistája lesz a meghívott előadó, aki meghatározó szerepet vállal a decentralizált pénzügyi rendszerek magyarországi bevezetésében. 

Az 55 perces előadást Q&A követi.