A HBC-ben úgy döntöttünk, hogy a helyi közösség támogatásával lehetőséget teremtünk a fejlődésre azoknak a fiatal hölgyeknek, akik tudatosan akarnak készülni saját életük csoportok, vagy szervezetek vezetésére.

Ösztönözni akarjuk őket személyes fejlődésükben, hogy már fiatal felnőtt korukban vezetői tapasztalatokat szerezzenek. Reményeink szerint ezáltal magabiztosabbak lesznek, így életkorban előrehaladva nagyobb valószínűséggel vállalnak majd a vezetést.

Miért gondoljuk, hogy neked itt a helyed?

Mert szerintünk valamilyen szinten mindenki vezető! Az élet során számítanak ránk barátaink, családtagjaink és számtalanszor van lehetőségünk arra, hogy pozitívan befolyásoljuk a körülöttünk élő embereket és a világot. De ez nem mindig történik meg. Mert néha túlterheltek vagyunk, néha bizonytalanok magunkban, hogy milyen lépéseket tegyünk!?

Mi azt mondjuk, nem számít, hogy milyen vezetőnek képzeled magad. Mindig van lehetőség jobb vezetővé válni. És ezáltal jobbá tenni a helyzeteket és az embereket.

A nagy vezetők, sőt alapjában a vezetők egyáltalán nem születnek, hanem életük során azzá válnak. Könyvek révén „segítséget kérnek” a múlt nagy vezetőitől, mentorokat keresnek, akik segítik gondolkodásukat, döntéseiket. A vezetést tanulni kell. Senki sem jön ki az anyaméhből vezetőként.

Ezért szervezzük meg 2023 októberében a NŐ az erő címet viselő vezetőképzésünket >> egészen pontosan október 13-15. és október 27-29. között.

A képzés megcélozza a tudatos életvezetés képességét, szemben a véletlennel, az esetlegessel, vagy egyáltalán a helyzetek elengedésével szemben.

A vezetés kérdéskörével alapszinten, 2 megközelítésben foglalkozunk a tréning során: perszonális és professzionális szempontból.

A résztvevők áttekintést nyernek a vezetői munka sokrétegűségéről, azokról az alap feladatokról, melyek ehhez a szerepkörhöz tartoznak. Mint például: célok kitűzése, döntések meghozatala, problémamegoldás, motiválás.

Azon túl, hogy „mit csinál” egy vezető (értsd: vezetői funkciók) azzal is foglalkozunk, hogy „hogyan csinálja” mindezeket (értsd: vezetői stílus). A program résztvevőinek lehetőségük lesz megtapasztalni azt, hogy saját vezetői stílusuk, működésük, érzelmeik milyen hatással vannak társaikra. Valamint azt is, hogy különböző helyzetekben milyen vezetői hozzáállás a legcélravezetőbb.

Ebben nagy szerepet játszik az érzelmi intelligencia fejlesztés, ami részét képezi a képzésnek.

A tréning folyamán saját élményen, és visszajelzésen keresztül történik vezetői kompetenciafejlesztés, valamint az önreflexiós képesség, értékelés, korrekció megtapasztalása.

A gyakorlatorientált megközelítés eredményeként a résztvevők felismeréseket tesznek saját vezetői működésükre, a megszerzett tudást így könnyebben tudják mindennapjaikhoz kapcsolni és beépíteni konkrét, vezetői jellegű élethelyzeteikbe.

Ezért találtuk ki a NŐ az erő című képzésünket.

A 40 órás képzésünk célja, hogy perszonális szinten fejlesszük a vezetői kompetenciákat, amelyek adott élethelyzetekben sikeres professzionális vezetői működést tesznek lehetővé.

Megcélzott kompetenciák:

 • tudatos, harmonikus életvezetés képessége
 • önérvényesítés képessége
 • siker és boldogságorientáció
 • érzelmi intelligencia
 • minőség és kiválóság
 • proaktivitás, változáskezelés
 • önreflexió, értékelés, korrekció

A képzésünkre olyan 17 és 24 év közötti lányok, fiatal nők jelentkezését várjuk, akik tudatosan akarnak készülni saját életük és/vagy csoportok, szervezetek vezetésére.

A workshop a Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítvány Odaadó Estjének támogatói révén teljesen INGYENES. Csak az idődet kérjük cserébe!

A képzésen azonban csak 16 fővel tudunk dolgozni, ezért motivációs levél, pontosabban videó alapján döntünk arról, hogy kivel dolgoznak majd együtt trénereink.

Tervezett program, illetve témák:

október 13., péntek // 9:30-17:30

 • Ki vagyok én?
 • Én és a vezetés – perszonális szinten
 • Én és a vezetés – professzionális szinten

október 14., szombat // 9.30-17.30

 • Életcélom
 • Vezetői célom
 • Folyamatos változáskezelés, fejlődés

október 15., vasárnap // 9.30-13.30

 • Hogyan valósítom meg céljaimat?
 • Folyamatos változáskezelés, fejlődés

október 27., péntek // 9.30-17.30

 • Mit miért teszek vezetőként?
 • Folyamatos változáskezelés, fejlődés

október 28., szombat // 9.30-17.30

 • Kivel, kikkel működöm együtt vezetőként?
 • Folyamatos változáskezelés, fejlődés

október 29., vasárnap // 9.30-13.30

 • Kétfókuszú szintézis: tartalom és együttműködés

Hogyan tudsz jelentkezni?

Arra kérünk, hogy küldj nekünk egy minimum 3, de maximum(!) 4 perces videót, amelyben válaszokat adsz az alábbi kérdésekre:

 1. Ki vagy te?
 2. Miért jelentkezel a képzésre?
 3. Miért éri meg neked, hogy részt vegyél a képzésen? Mit gondolsz, mit nyersz a részvétellel és mit veszítesz, ha nem veszel részt?
 4. Mit gondolsz a vezetésről saját, eddigi vezetői és/vagy vezetett tapasztalataid alapján?

A kérdések adottak, hogy hogyan válaszolsz rájuk azt már a te képzelőerődre és kreativitásodra bízzuk! 🙂

Jelentkezési határidő: 2023. október 6. – péntek éjfél