A középiskolásoknak szóló képzésünk, a Future Makers fejlesztése adja az apropót, hogy jelentkeztünk az SZKA – Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítvány Odaadó Estjére, amit a járvány miatt a szervezők márciusról kénytelenek voltak elhalasztani. Július 16-ra.

Ekkor ugyanis megszervezik az újdonságnak számító virtuális eseményt, ahol mi is bemutatkozunk projektünkkel. Az Odaadó Est egy adománygyűjtő est, ahol bárki bármennyivel és bármelyik projektet támogathatja.

Miért akarjuk a Future Makers 2.0 fantázianevű dolgot?
Mert a vállalkozói készségeket és az attitűdöt fejlesztő tréning következő szakaszában gazdasági ismereteket is át akarunk adni az arra fogékony diákoknak (azoknak az udvarhelyi, gyergyói és csíki diákoknak, akik az első szakasz ötletversenyén első helyezést értek el).

https://www.crowdcast.io/e/virtualis-odaado-est

Ne minket támogass. Támogasd őket.
Ajánlom a figyelmedbe a másik két projektet is, amiket az SZKA előzetesen választott ki.

– a Kora-csodák, kora-család című projekt elsősorban a koraszülött családoknak és gyerekeknek szól, de egyben a szélesebb lakosság figyelmét is fel kívánja hívni a koraszülés „problémájára”. Éva kezdeményezése azért is hiteles, mert 3 gyermeknek adott életet, ebből a két lány koraszülött.

– de legalábbb ennyire érzékeny témára hívja fel a figyelmet Boróka is, aki hallássérülteket támogató foglalkozásaira gyűjt. Boróka a Caritasnál dolgozik, de teljesen önkéntesen vállalta magára a projektet: a KARöltve című kezdeményezése a (felénk nagyon is újszerű) művészet- és kutyaterápia segítségével szeretne segítséget nyújtani a sérült gyerekeknek és családjaiknak.Ha van kedvetek nézzetek be csütörtök este 6kor, mert reményeink szerint megéri majd 🙂

https://www.crowdcast.io/e/virtualis-odaado-est