Egészségügyi minikonferenciát szervezünk február 29-én az inkubátorházban. Mi fán terem a munkahelyi egészség? Mit tehetsz te ezért? Ezekre a kérdésekre igyekszünk válaszokat hozni február végi Ne halj bele a munkádba – az egészségtudatos mukahelyért című rendezvényünkön.

A munkahelyi jóllét sokak szerint csak egy divatos fogalom, egy úri hóbort, amire csak az olyan újhullámos cégek ülnek fel, mint a Google vagy a Facebook. Szerintünk minden munkáltatónak, de akár munkavállalónak érdemes erre hangsúlyt fektetni (vállalkozóként pedig természetesen befektetésként gondolni az egészségtudatos munkahelyre).

 

Kik lesznek az előadóink?

A konferencián itt lesz velünk ismét dr. Zacher Gábor, de meghívottaink között van dr. Csókay András idegsebész (aki tavaly 33 órás maratoni műtéttel választotta szét a bangladesi sziámi ikreket), Virlics Katalin táplálkozási szakértő és dr. Antalka Ágota pszichopedagógus is.

Az előadások után elsősegélynyújtó tanfolyamot, és crossfit edzést szervezünk, de lesz irodai stretching és teljes körű kivizsgálás is a Vitality Klinikán. Minden belépővel választhatsz egy workshopot.

Az eseményről bővebben itt olvashatsz, és ugyancsak ezen a linken tudsz jegyet is vásárolni: https://hbc.ro/egeszsegtudatos-munkahely

 

Véradási helyszín leszünk

A konferencia előtt egy nappal (február 28-án., pénteken) véradó akciót szervezünk az inkubátorházban. Ha pénteken reggel eljössz vért adni, akkor mi a szó szoros értelmében vendégül látunk. Kétszer is.

Pénteken egészséges reggelivel és jó társasággal várunk, ÉS ingyen adunk neked egy belépőt a szombati konferenciánkra is. Mi mind ott leszünk, ami annak fényében elég nagy dolog, hogy van olyan ember a csapatban, aki eddig SOHA nem adott vért 🙂