fbpx

HBC Vállalkozói iskola

Vállalkozókat nevelünk

Projektünkkel erősíteni és fejleszteni akarjuk a pályakezdő vállalkozókat. Hogy eredményesebben működjenek, illetve alkalmazkodni tudjanak a folyamatosan változó piaci körülményekhez.

Harghita Buisness Center

MINDENT ADUNK, AMIT CSAK TUDUNK

Miről szól a képzésünk?

A HBC Vállalkozói Iskola című készségfejlesztő workshopunk tulajdonképpen a preinkubációs programunk része. Éppen ezért az iskolát mindenkinek ki „kell járni”, aki be szeretne költözni a Harghita Business Centerbe. Azonban már az első kiadás után úgy döntöttünk, a képzési lehetőséget elérhetővé tesszük a tágabb közösség számára is, hogy felkért trénereink minden vállalkozókedvű fiatalban erősíteni tudják a vállalkozói kompetenciákat. Természetesen, akik részt vesznek ezen a két hétvégés képzésen, elsőbbséget élveznek, ha irodabérlési szándékuk van az inkubátorházban.

Ki tehát a célközönségünk? Elsősorban olyan fiatal vállalkozókkal akarunk dolgozni, akik már túl vannak a cégük bejegyzésén, de azóta nem telt el 3 év. Másodsorban azok a személyek, akiknek már kifort a vállalkozói ötletünk, de még nem hozták létre hivatalosan a vállalkozásukat.

Hogyan dolgozunk együtt? Fokozottan az innovatív gondolkodók közösségében tartunk téged, és olyan emberekkel kötünk össze, akik saját területükön már eredményeket mutattak fel. És akik szakmai tudásuk, illetve tapasztalatuk által segíteni tudnak téged.

Segíteni akarunk mindazoknak, akik tudják már, hogy mit akarnak, illetve azt is, hogy hogyan!? De úgy érzik, eszközökben, információban még van amit pótolni.

HBC VÁLLALKOZÓI ISKOLA

Így épül fel a képzés

Kéthétvégés képzést képzelj el: péntek délutántól vasárnap délig.

A képzéshétvégék költségeit egyébként mi álljuk, neked annyi a feladatod, hogy meggyőzz minket arról, megéri beléd időt és pénzt fektetni!

Olyan fiatal vállalkozók jelentkezését várjuk erre a kéthétvégés vállalkozói kompetenciafejlesztő workshopra, akik szeretnék megismerni és megérteni a célpiacukat – szakértőink segítenek neked reálisan felmérni a terepet. Nem egy kész csomagot kapsz a végén, hanem inkább olyan készségeket, amelyekkel utólag is kézben tudod tartani a céged.

A két hétvégére tervezett workshoppal meg akarjuk adni azt a löketet, amivel hatékonyabban és eredményesebben tudod majd fejleszteni vállalkozásodat. És azt is látod már, milyen további tudást és információt honnan tudsz beszerezni.

A tervezett képzési napok: november 10–12. és 24–26. között.

Mi történik veled a workshopon? Az első hétvégén egy vállalkozói személyiségfejlesztő hétvégét tervezünk. Ahol „szembesülsz” azokkal a kompetenciákkal és hiányosságokkal, amiket a jövőben fejleszteni, csiszolni kell.

A második hétvégén három fő témakörben jutsz elméleti és gyakorlati ismeretekhez. Jogi kérdések megbeszélésével indul a hétvége, majd szombaton marketing alapismeretekkel folytatjuk, ahol szó lesz többek között az online hirdetéseszközökről (Google, Facebook, Instagram) is. A képzés utolsó napján pedig a számviteli kérdések (adózás, mérlegolvasás) kerülnek majd szóba.

Tömény lesz. De a workshop végén képes leszel felismerni saját erősségeidet és fejlesztendő pontjaidat.

A képzésbe 2023-ban egy újdonságot is behoztunk: a résztvevők akkreditált oklevelet kapnak a képzés zárása után.

 

Jelentkezési határidő: erre az eseményünkre már lejárt a jelentkezési határidő

Harghita Buisness Center

TRÉNEREINK

Velük dolgozunk

Minden képzésünkkel igyekszünk minőséget, illetve olyan tudást és kapcsolatrendszert nyújtani, amely a résztvevők hasznára válik. Hisszük, hogy helyi szakembereink felkészültsége biztosítja az általunk elvárt színvonalat, de nem félünk kilépni a város határaiból sem. Ezen a képzésen velük dolgozunk:

Barkász Gabriella

vezetési tanácsadó, szervezetfejlesztő
Közgazdasági végzettséggel és 16 év felsővezetői – for-profit és non-profit területen szerzett – tapasztalattal rendelkezik. KKV-kat és civil szervezeteket támogat üzletviteli tanácsadással. Továbbá fejlesztő programokkal, témamenedzsmenttel és programvezetéssel, valamint vezetőfejlesztéssel. Szakterületei közé tartozik a szervezeti rendszerek és folyamatok kialakítása és fejlesztése. Tulajdonosi és/vagy alapítói, illetve vezetői kör számára operatív és stratégiai döntéstámogató tanácsadás (HR, pénzügy), változásmenedzsment, válságkezelés.

„Vezetői munkámban ismertem fel azt, hogy életképes, ugyanakkor élhető szervezetek létrehozásában és fejlődésében döntő szerepe az Embernek van. Legyen az tulajdonos, vezető vagy szakember.”

 

Fleisz Kinga

pszichológus, tréner, case manager
Alapvégzettsége pszichológus, azon belül fejlesztésekkel foglalkozik. Egyéni, páros, csoportos fejlesztői folyamatokat vezet, emberi és szervezeti önmegvalósítások érdekében. Training, workshop, előadás, tanácsadás, terápia, mentorálás és személyre szabott programok, képzések keretében.

„Ezen együttműködések során szeretem a pillanatot megragadni, sűrített élménymátrixként használni, rendszerszinten és folyamatorientáltan a meghatározott cél érdekében átalakítani.”

 

Lukácsi Katalin

ügyvéd
Az egyik fő szakterülete a kis- és középvállalkozások teljes körű jogi támogatása. Otthonosan mozog és eligazít a munkajog, polgárjog, gazdasági jog, társasági jog, adatvédelem, szellemi tulajdonjog, követeléskezelés, csődeljárás, végrehajtás, a peres és nem peres eljárások útvesztőiben. Okiratokat, beadványokat, szerződéseket, szabályzatokat, alapító okiratokat szerkeszt és meggyőződése, hogy egy körültekintően megírt okirat növeli a jogügylet értékét.

 

Kállai Emánuel

marketingszakértő
9 éves szakmai tapasztalatával elsősorban az online performance hirdetések (megtérülés alapú marketing szemlélet) piacával foglalkozik. Amely olykor üzleti tanácsadást, kereskedéshez kapcsolódó folyamatoptimalizálást is jelent.

Itthoni és külföldi piacon szezonban 100-150 ezer eurót költenek el havonta, nyereségesen Google és a Facebook felületén. Emánuel a Growww Digital által megjelent, Think with Google szakmai elismerésére a legbüszkébb.

 

Szilágyi István

közgazdász, adószakértő, egyetemi oktató
Székelyudvarhely város volt gazdasági igazgatója, a nagysikerű sziszi.ro Facebook-oldal tulajdonosa.