fbpx

ȘCOALA ANTREPRENORIALĂ

Creștem antreprenori

Projektünkkel erősíteni és fejleszteni akarjuk a pályakezdő vállalkozókat. Hogy eredményesebben működjenek, illetve alkalmazkodni tudjanak a folyamatosan változó piaci körülményekhez.

Harghita Buisness Center

MINDENT ADUNK, AMIT CSAK TUDUNK

Miről szól a képzésünk?

Dezvoltăm competențele antreprenoriale, precum și menținem un mediu deschis start-up-urilor și inovatorilor. Școala Antreprenorială (Vállalkozói Iskola) este, în același timp, liantul în dezvoltarea unei comunități antreprenoriale cooperante și puternice din regiunea Odorheiului.

HBC VÁLLALKOZÓI ISKOLA

Így épül fel a képzés

Despre ce este vorba?

Dorim să venim în ajutorul celor care se joacă cu ideea pornirii unei afaceri. Care știu deja ce vor, probabil și cum să facă, însă tehnicile, metodele, informațiile nu le sunt la îndemână. Le-am oferi ajutor și prin intermediul rețelei noastre de mentoring. Cine sunt aceștia? Lucrăm cu profesioniști care au realizări excepționale în domeniul lor de activitate, care sunt dispuși să ghideze tinerii antreprenori cu ajutorul experienței și cunoștințelor acumulate.

TRÉNEREINK

Velük dolgozunk

Îi așteptăm pe acei tineri antreprenori care și-au pornit deja afacerea, dar știu că nu e nici o rușine în a întreba și învăța.

Ei sunt beneficiarii primordiali ai rețelei noastre de mentoring, de unde pot primi idei, ajutor concret, dar și experiențe atât profesionale, cât și personale, toate cu un singur scop: a deveni mai buni.