fbpx

Suntem aici pentru a ajuta antreprenorii la început de drum

Hogy minél sikeresebben működjenek.

Harghita Buisness Center

SUSȚINĂTORII NOȘTRI

Cei care ne-au sprijinit!

NU DOAR O CLĂDIRE

Incubatorul de afaceri este al tuturor!

Suntem o comunitate în creștere unde mediul inspirațional, comunitatea și sprijinul reciproc se întâlnește cu chiria spațiilor de birou mai mică decât cea de pe piață. Firmele primesc atenție, consiliere, dar mai ales posibilități de a închega legături profesionale și de afaceri, acest mediu de afaceri tânăr din zona Odorheiului fiind ținta unui lobby puternic din partea noastră.

Datorită conferințelor, cursurilor, proiectelor de finanțare și a diferitelor programe profesionale, Incubatorul de afaceri Harghita Business Center este esența care încheagă comunitatea tinerilor antreprenori din zona Odorhei.

Harghita Buisness Center

DESPRE NOI

Episoade
relevante

HBC își deschide porțile publicului larg
Se stabilesc primii rezidenți.
calendar icon
1 IUNIE 2017
Bizniszvitamin
Primul nostru eveniment public.
13 SEPTEMBRIE 2017
calendar icon
Conferință HBC
Prima noastră conferință anuală intitulat Inovare&Incubare la Odorhei.
calendar icon
3 NOIEMBRIE 2017
Capacitate maximă
Cei 48 de birouri ale noastre sunt pline. Incubatorul de afaceri funcționează și de atunci la capacitate maximă.
15 FEBRUARIE 2018
calendar icon
Cursuri
În cadrul proiectului PRIM mai mult de 50 de antreprenori și mai mult de 50 de manageri participă la programul nostru de formare profesională.
calendar icon
1 AUGUST 2018
Barabási Albert László
La invitația incubatorului de afaceri cercetătorul renumit al rețelelor ține o prezentare la Odorheiu Secuiesc.
6 OCTOMBRIE 2018
calendar icon
Workshop de limba engleză
Primul workshop de limba engleză ținut de Christopher Owen Howard.
calendar icon
23 NOIEMBRIE 2018
Tabăra de mentoring
La Tabăra de mentoring – primul nostru eveniment de acest fel – l-am invitat printre altele pe Csák János, fostul ”șef” al OTP și MOL.
DECEMBRIE 2019
calendar icon
Ne halj bele a munkádba
Conferința noastră sanitară intitulată Ne halj bele a munkádba/Să nu te prăpădești din cauza muncii. Cu o zi înainte 58 de persoane donează sânge în cabinetul medical improvizat în sala de conferință HBC.
calendar icon
29 FEBRUARIE 2020
Inspiráló Nők
Conferință de sală plină cu ocazia zilei internaționale a femeii cu Jakupcsek Gabriella și multe alte femei inspiratoare.
7 MARTIE 2020
calendar icon
Vedd/védd a helyit
La începutul pandemiei COVID 19 dăm startul campaniei noastre online, prin care reușim să sprijinim mai mult de 30 de întreprinderi locale.
calendar icon
APRILIE-MAI 2020
Honlapom a holnapom
Dăm startul unui concurs, în cadrul căruia se dezvolt pagini de web nou-nouțe pentru 50 de întreprinderi locale.
27 IULIE 2020
calendar icon

ECHIPA NOASTRĂ

Despre noi

Szakács Paál István
Director executiv

Datorită muncii noastre, dar și tinerilor antreprenori inovatori, s-a dovedit că existența unei astfel de instituții este justificată. Mă bucură să fiu parte a acestei echipe și să am posibilitatea de a modela acest proces.

Ferencz Szilvia
Director adjunct

Am muncit din greu pentru a contribui la succesul HBC. Cu toate că atribuțiile mele nu sunt cele mai intrigante, gestionarea lor mă fac fericită, mai ales știind că activitățiile administrative și financiare pe care mă ocup îi ajut pe colegii mei în a se exprima cât mai eficient la locul lor de muncă.

Borbély Erika
Consilier juridic

Mi-am ajutat colegii încă de la început în domeniul juridic pentru o funcționare cât mai eficientă și centrată pe obiective. Pe lângă activitățile juridice zilnice, încerc să ajut tinerii antreprenori incubați să navigheze în labirintul legilor.

Berkeczi Zsolt
PR & Marketing

Ca asistent de marketing, îmi sprijin colegii în activitatea lor încă de la înființarea Centrului de Incubare. Dacă ați citit vreun text pe oricare dintre suprafețele HBC, eu am fost cel care l-am scris sau l-am editat 🙂

Kőrössy Andrea
Asistent manager

În calitate de cel mai nou membru al echipei de management, mă concentrez în principal pe organizarea programelor și evenimentelor de formare U-Hub. De altfel sunt un fel de jolly joker, ajut acolo unde pot. Și unde este nevoie de mine.

INCUBARE

Creștem antreprenori

Școala Antreprenorială (Vállalkozói Iskola) are ca obiectiv predarea de cunoștințe practice antreprenorilor începători în așa fel, încât să-și dezvolte ideea de afacere în strategie și plan de business. Să gestioneze situațiile de criză, să negocieze, să cunoască bazele fiscalității, dar și să își poată prezenta produsele/serviciile și să fie capabili să aleagă cele mai eficiente instrumente de marketing.

Cei dornici în a începe o afacere pot învăța ce înseamnă cu adevărat a fi proprietarii unui business, care sunt pașii care preced înființarea acesteia. Ce înseamnă validarea unui produs sau serviciu.

REZIDENȚII NOȘTRI AU ZIS DESPRE NOI

Păreri despre noi

Incubatorul de afaceri ne-a ajutat foarte mult. Am profitat de mai multe ori de posibilitatea dată de consultanța juridică, care – fiind tineri antreprenori la începutul drumului – ne-a fost de mare ajutor. Atmosfera este foarte inspiratoare și avantajoasă.
Favolart
Pe lângă posibilitățile oferite în cadrul programelor profesionale, suntem parte a unei comunități tinere, într-un ambient modern și satisfăcător din toate punctele de vedere.
Cityreklám
Incubatorul de afaceri este un mediu plin de evenimente, datorită cărora avem posibilitatea să popularizăm și activitatea noastră.
Stage&Ledtech
O comunitate minunată, aproape fiecare problemă poate fi rezolvată cu ajutorul celor din incinta incubatorului. De asemenea, avem posibilitatea să ne dezvoltăm încontinuu.
Veimtech Instal
Incubatorul de afaceri asigură un ambient ideal pentru dezvoltare și networking, și oferă programe atrăgătoare la evenimentele Bizniszvitamin. De asemenea sunt organizate multe programe de formare profesională.
Agrigarant – Wide Range Services

SĂLILE NOASTRE

Te așteptăm oricând cu drag

Ești în căutarea unei săli de conferință sau a unei săli de ședințe? Sălile echipate din cadrul incubatorului de afaceri din Odorheiu Secuiesc sunt exact pe gustul tău dacă vrei să organizezi conferințe, prezentări și prelegeri, workshopuri, cursuri sau chiar o recepție.

Ai nevoie de un sediu social?

Îți oferim un serviciu flexibil, bazat pe clienți, datorită căruia am devenit unul dintre cei mai importanți furnizori de sediu social în regiune. Scopul nostru este de a prelua o parte a sarcinilor administrative, ca tu să ai mai mult timp să-ți dezvolți întreprinderea.

150 +
Antreprenor
5000000
Venituri
250 +
Eveniment

REZIDENȚII NOȘTRI

Cei care sunt deja în etapa de incubare

Faceți cunoștință cu ei

AFLĂ MAI MULT DESPRE NOI

Au scris despre noi

PUTEM CONTA PE EI

Partenerii noștri